onsdag 6 januari 2010

Ont och gos!


Trilla inte av stolen nu, jag bloggar IGEN! :-)
Jag har en tanke att försöka skriva lite oftare, men det är ett stort steg mellan tanke och handling...
Tissla (Fancymore Faithful Angel) stackarn, har ont i ena tassen. Såg att hon haltade lite igår, men jag tänkte att när det är -18,7 grader kallt så är det inget konstigt att få lite köldkramp. Imorse haltade hon ännu värre ute och då kikade jag under tassen och hittade nåt som måste göra förskräckligt ont!

På den stora trampdynan så var halva "skalet" borta! Och jag vet inte vad hon kan ha gjort, jag har inte lagt märke till någonting ovanligt.

Ajajaj!! Tisslas tass där halva "trampdyneskalet" saknas.

Så det blev tratt på och hon är väl inte helt nöjd med det kan jag säga...
Först skulle hon backa ur tratten tänkte hon, samtidigt som hon försökte stryka av den mot bordet. Det gick sådär. Eller inte alls.

Tissla försöker backa ut ur och skala av tratten. Lukas (KORAD Popham's A New Look) undrar om hon är riktigt klok....


Vittra (Angeleye's Passion 'N Pride) tyckte att Tissla blev hur konstig som allra helst med den där mysiska plastkonan över huvudet, men sen kom hon på att man kunde stoppa in sin långa collienos där!


Tittut säger Vittra in i Tisslas tratt!

Xi (Gold Status Pocketful of Sunshine) och Lovis är ju ett kapitel för sig. Om de två inte busar, jobbar (team pulkadragning), pysslar (dvs river ut alla leksaker tillsammans) eller hittar på något annat sattyg tillsammans så förenas de i en öm stund av kärlek!

Radarbusparet: Lovis och Xi!

Ja, det var lite om våran dag idag! Ska som sagt försköka få ihop den där summeringen av 2009 också.

Vi hörs!
/Marie

1 kommentar:

Kakan o Lassie sa...

Härligt att se att du är tillbaka på bloggbanan. Du måste se till att öva upp bloggandet inför att valparna kommer, då vill vi kunna följa dem här nämligen :-)

Aj aj stackars lilla Tissla. Kanske har det varit så kallt att dynorna har spruckit. Hoppas hon kryar på sig snart så hon slipper tratten lilla gumman.