lördag 6 februari 2010

Oj, dags igen! :-)

Ojoj, nu ligger jag efter igen i bloggandet!

Tisslas (Fancymore Faithful Angel) tass har läkt och mår helt bra, hon är pigg och glad och naken. Nu är det dags för hennes täckhår att dala, underullen är redan borta. Hon får ha täcke på sig ute om det är allt för många minusgrader.

Zindy (Popham's Ann Jo Kept in Mind) bönhörde mig och började löpa, så det blev en tur till Älvängen utanför Göteborg och hennes tilltänkte partner Prins (KORAD LPI SE UCH Chaireins Macavity), men tycke uppstog inte. Plan B sattes i verket och det blev en färd till Nalle (KORAD Ottey's Goldenbear) och där var det ömsesidiga känslor! Tack till Lillemor och Loffe på Chaireins kennel för fika och att Zindy fick kampera hos er! Och tack till Rosmarie på Otteys kennel för fika och framförallt för lånet av Nalle!
Den 24 mars är det beräknad nedkomst. Nu väntar jag med spänning på treveckorsillamåendet!

Xi (Gold Status Pocketful of Sunshine) passade på att löpa samtidigt som Zindy Lukas (KORAD Popham's A New Look) och Birk (KORAD LPI SE UCH Angeleye's Rhapsody in Rock) hade det lite jobbigt ett tag. Speciellt Lukas, för Birks del var det lite lugnare med tanke på att han är kastrerad efter testikelcancern. Men gamla takter sitter minsann i och man måste passa på honom.

Häromdagen tog jag med mig kameran ut i skogen i gnistrande snö och bitande kalla minusgrader, här nedan är det några bilder från det tillfället!


Tissla är snöig, lycklig och har en lång tunga!

Även Zindy är snöig, lycklig och har en lång tunga!

Xi bejakar sina norrländska blodsdroppar och äter upp vintern.

Och även Birk gav sig sjutton på att äta upp vintern. Han älskar när det är snöigt och kallt och blir som en unghund; busar, skäller, snöbadar och är glad!


Ja, det var lite från oss!
Ha det gott till nästa gång vi skrivs, jag ska verkligen försöka skriva lite mer frekvent.
Arne ska inte få rätt..... ;-)
/Marie och 4-beningarna

1 kommentar:

TRIX, en langhåret collie som bor hos Arne sa...

Du ligger godt an Marie;-)

Håper inderlig det blir mage flotte valper denne gange!!!

Hilsen Arne og Trx