söndag 11 april 2010

18 dagar

Slappartag i lådan på 18dagars-dagen! :-)



Oj, vad tiden SPRINGER i väg! Och oj, vad det händer saker i valplådan!!
Valparna har öppnat sina små ögon och öron och går runt i lådan på aningen stadigare ben. De skäller, morrar och gör bedårande försök att busa! De är så nyfikna och lyfter på huvudet när man kommer in i köket. Det är fullt ös i ett par minuter och sen blir de så trötta och sover i timmar. Det är jobbigt att upptäcka stora världen, så många nya intryck!


Idag har de även fått provsmaka köttfärs och det var väldigt populärt måste jag säga! :-) Jag stoppade in en liten provsmak i munnen på dem och de fattade direkt vad de skulle göra , de nosade sig till fatet och kastade sig över köttfärsen där. Som tur är var det så lite på fatet att risken för magont är obefintlig. De hade gladeligen satt i sig tills det var tvärfullt i magen skulle jag tro!


Idag har de poserat ståendes på alla fyra benen och blivit fotade, se dem på vår hemsida, www.aintree.se/indexny.htm , klicka på "Valpar" och sen på "Kombination 1" och rulla ner på den sidan så är resultatet där! Vilka små snyggingar!



Kaxiga trean!

Zindy är en fantastisk mamma. Hon pysslar med sina små. Nu har är hon inte fastklistrad i lådan längre, utan kan slappna av en stund i soffan eller i sängen. Hon kan även följa med på en timslång promenad utan att hon blir upprörd. När vi kommer hem igen går hon direkt till lådan och sköter om de små.


Ja, det var en liten rapport härifrån!


//Marie

Inga kommentarer: