fredag 2 april 2010

9 dagar

Här är de, de små liven! 9 dagar har de funnits och deras dagar består av att äta, äta, sova, äta och bli vägda. Det är inte det roligaste de kan vara med om, speciellt tycker inte Trean det. Han kan absolut inte ligga still i vågskålen så vågen pendlar hysteriskt i "sifferrutan". Han är inte alls nöjd med att varea borta från maten!! Illa! Tvåan är foglig och samarbetar, men även han har bråttom till maten. Ettan säger inte så mycket och finner sig i det mesta. Fyran är absolut inte tyst när man lyfter henne! Ojoj, det är INTE bra. Nä, man ska vara i valplådan, då är man nöjd.
På bilden ovan är Tvåan längst till vänster, sen svarta Fyran som ligger tätt emot sin syster Ettan och längst till höger ligger Trean.

Igår fick de klorna klippta, både stora och små hundar i hemmet. Vilket innebär att jag klippte *räknar* (på miniräknare... :-)!) 144 klor! Flickvalparna tyckte inte att det var någon bra idé alls utan protesterade högljutt. Pojkarna däremot var så dästa av all mjölk så de sov sig i princip genom hela kloklippningen.

Idag har det varit vår här med 8 sköna varma grader och sol! Jag och Lovis tog med oss hundarna ut i skogen på en skön promenad och väl där konstaderade jag att jag skulle ha tagit kameran med mig! Men det fick bli några bilder hemifrån vår lilla täppa istället!

Birk (KORAD LPI SE UCH Angeleye's Rhapsody in Rock) ligger i solen och spanar på sina domäner.
Och tappade visst högerörat tillfälligt! ;-)

Till och med Zindy (Popham's Ann Jo Kept in Mind) kunde slita sig från sina små och tog en liten siesta i lugn och ro i solen framför pappa Birk.


Yrvädrena Xi (Gold Status Pocketful of Sunshine) och Tissla (Fancymore Faithful Angel) står och spanar på lillmatte Lovis som är och leker i lekparken utanför vår täppa.


Hej och välkommen hem till oss!
Birk längst bak, sedan Zindy, Tissla och Xi i fronten!

Kom snart tillbaka och läs mer om oss och valparna!


/Marie och 4-beningarna

Inga kommentarer: